PROMOCIONE DHE EVENTE

Shqipëri – Norvegji: Kupa Botërore FIFA 2014

7 / 06 / 2013 - Kthehu tek eventet

Gjatë eventit të një prej ndeshjeve më të rëndësishme të Kombëtares tonë për grupet elimintaore të FIFA World Cup 2014, nuk kishte se si të mungonte prezenca e Lotarisë Kombëtare në një event kaq të rëndësishëm.

Promocioni u zhvillua përreth stadiumit “Qemal Stafa”, para dhe gjatë ndeshjes në fjalë. Kalimtarët dhe tifozët që mbështesnin Kombëtaren tonë, jo vetëm u informuan mbi mënyrën se si mund të luajne me Loto, por edhe pëfituan nga një parashikim falas, duke patur kështu mundësinë për të fituar çmimin e madh prej 10 milionë Lekësh të reja, si dhe shumë çmime të tjera.

Promocioni rezultoi shumë i suksesshëm.

 

Na gjeni