Promocion Verë 2016 në Loto

Promocion Verë 2016 në Loto

Luani Loto, ruajini biletat dhe fitoni çdo fund muaji nga 100,000 Lekë (të reja)

Luani Loto dhe automatikisht merrni pjesë në promocionin Verë 2016 ku në fund të çdo muaji, për 5 muaj rresht, do të përzgjidhen nga 2 bileta Loto.

Mjafton që të përzgjidheni dhe nëse keni edhe 20 bileta jo-fituese Tornado me Para, me 2 logo Vizion +, atëherë ju fitoni 100,000 Lekë (të reja).

Shortet speciale të çdo fund muaji do të jenë në datat: 29 Maj 2016; 30 Qershor 2016; 31 Korrik 2016; 1 Shtator 2016 dhe 29 Shtator 2016.

2 Biletat për çdo muaj do të përzgjidhen rastësisht nga sistemi midis të gjitha biletave Loto të vlefshme gjatë secilit muaj përkatës.

Luani Loto, gërvishtni dhe biletat “Tonado me Para” dhe ruajini biletat tuaja…

Në fund çdo muaji gjatë gjithë verës mund të fitoni 100,000 Lekë (të reja)

Shënime:

Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.

Për më shumë informacion kontaktoni Shërbimin e Kujdesit për Klientin në 04 451 1000 ose vizitoni pikat e shitjes në mbarë vendin.

Na gjeni