Promocion Tornado me para

Me Lotaria Kombëtare, ka shumë mënyra për të fituar në çast, por ti mund të fitosh edhe me biletat jo fituese. Luaj me biletat gervishtëse të Lotarisë Kombëtare, shkruani emer-mbemër dhe numrin tuaj të telefonit dhe dorzojeni biletën jo-fituese në pikën e shitjes. Më pas prisni telefonatën tonë që ju bën fitues të shumë çmimeve: 2 fitues me nga 50,000 Lekë (të reja) secili & 5 fitues me nga 20,000 Lekë (të reja) secili, pasi mund të jeni ju i përzgjedhuri për të fituar një nga çmimet gjatë promocionit në javët ne vazhdim deri në një njoftim të dytë nga Lotaria Kombëtare për përfundimin e këtij promocioni.

Shënime:

Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.

Për më shumë informacion kontaktoni Shërbimin e Kujdesit për Klientin në 04 451 1000 ose vizitoni pikat e shitjes në mbarë vendin.

Na gjeni