Promocion Shans 2

Promocion me biletat gërvishtëse:

Me Lotaria Kombëtare, ka shumë mënyra për të fituar në çast, por ti mund të fitosh edhe me biletat fituese.

Luaj me biletat gervishtëse të Lotarisë Kombëtare, shkruani emer-mbemër dhe numrin tuaj të telefonit dhe dorzojeni biletën në pikën e shitjes.

Më pas prisni telefonatën tonë që ju bën fitues të shumë çmimeve:

· 2 fitues me nga 50,000 Lekë (të reja) secili

· 5 fitues me nga 20,000 Lekë (të reja) secili

pasi mund të jeni ju i përzgjedhuri për të fituar një nga çmimet gjatë promocionit në javët në vazhdim deri në një njoftim të dytë nga Lotaria Kombëtare për përfundimin e këtij promocioni.

Shënime:

Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.

Për më shumë informacion kontaktoni Shërbimin e Kujdesit për Klientin në 04 451 1000 ose vizitoni pikat e shitjes në mbarë vendin.

Na gjeni