Udhëzimet e Lojës

Lotaria e Ndeshjeve virtuale

Rezultatet e lojërave të lotarive të ndeshjeve virtuale përcaktohen nëpërmjet Gjeneruesit Rastësor të Numrave, i certifikuar me Raport Vlerësimin dhe Certifikimin e Gjeneruesit Rastësor të Numrave të datës 19 Maj 2020, të lëshuar nga Laboratori i Përputhshmërisë Testuese GLI (Gaming Laboratories International), në Hollandë, i cili është laborator i Akredituar nga UKAS (Shërbimi i Akreditimit të Mbretërisë të Bashkuar) me standardin ISO/IEC 17025:2017, në përputhje me kërkesat e ligjit nr. 155/2015 “Për lojërat e fatit në Republikën e Shqipërisë”.

Matrica e parashikimeve

Lotaria e Ndeshjeve Virtuale
 

Lloji i parashikimit

           Mund të shihni më poshtë llojet e ndryshme të parashikimeve për këtë komplet lojërash të lotarive të ndeshjeve virtuale. Ju lutemi, merrni parasysh që çdo ndeshje ka një numër të ndryshëm skuadrash.
Parashikim i vetëm Vini parashikim për rezultatin e një ngjarjeje.
 

Kombinime

 

 

 

 

 

Mund të vini parashikime për rezultatin e disa ngjarjeve, koeficientet e të gjitha këtyre rezultateve do të shumëzohen së bashku nëse fitoni.
 

Sistem

 

 

 

 

 

Në dallim me bastin e kombinuar, fitoni edhe nëse jo të gjitha zgjedhjet tuaja janë të sakta.
 

 

Rezultati i ndeshjes (1X2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Një parashikim për të parashikuar nëse  do të fitojë skuadra vendase, do të fitojë skuadra mike apo do të ketë barazim.
 

Rezultati i dyfishtë

 

 

 

 

 

Një parashikim për të parashikuar rezultatin në pushim të pjesës së parë dhe në fund të ndeshjes.
 

Dopio shans

 

 

 

 

 

Një parashikim për dy nga tre ngjarje të mundshme (Vendas-Barazim, Mik-Barazim, Vendas-Mik.
 

Rezultati i saktë

 

 

 

 

 

Një parashikim për të parashikuar rezultatin përfundimtar të një ndeshjeje futbolli, në rendin e duhur (Vendas-Mik).
 

Gola total

 

 

 

 

 

Një parashikim për numrin e golave të shënuar nga të dyja skuadrat në një ndeshje futbolli.
Handikap aziatik Parashikimi në linjë propozohet për të balancuar koeficientet dhe për të rritur mundësinë e fitimit
Barazimi pa parashikim Në rast Barazimi, shuma e luajtur kthehet.
Gol Gol/Jo Gol Një parashikim për të parashikuar nëse të paktën një nga skuadrat nuk do të shënojë në një ndeshje të plotë futbolli.
Lart/Poshtë 0,5 Një parashikim për të parashikuar nëse do të ketë më shumë ose më pak se 0.5 gola gjatë një ndeshjeje të plotë futbolli.
Lart/Poshtë 1,5 Një parashikim për të parashikuar nëse do të ketë më shumë ose më pak se 1,5 gola gjatë një ndeshjeje të plotë futbolli.
Lart/Poshtë 2,5 Një parashikim për të parashikuar nëse do të ketë më shumë ose më pak se 2,5 gola gjatë një ndeshjeje të plotë futbolli
Lart/Poshtë 3,5 Një parashikim për të parashikuar nëse do të ketë më shumë ose më pak se 3,5 gola gjatë një ndeshjeje të plotë futbolli
Lart/Poshtë 4,5 Një parashikim për të parashikuar nëse do të ketë më shumë ose më pak se 4,5 gola gjatë një ndeshje të plotë futbolli
1X2 Pjesa e parë Një parashikim për të parashikuar rezultatin në pushim të pjesës së parë.
Multigola Një parashikim për numrin e golave që do të shënohen në një ndeshje futbolli që bie brenda një intervali.
Kualifiko Një parashikim për të parashikuar se sa larg do të shkojë në një kompeticion skuadra e përzgjedhur.
Rezultati me kohë të plotë + Mbi 1.5 Një parashikim i kombinuar për rezultatin e ndeshjes dhe numrin e golave të shënuar.
Rezultati me kohë të plotë + Nën 1.5 Një parashikim i kombinuar për rezultatin e ndeshjes dhe numrin e golave të shënuar.
Rezultati me kohë të plotë + Mbi 2.5 Një parashikim i kombinuar për rezultatin e ndeshjes dhe numrin e golave të shënuar.
Rezultati me kohë të plotë + Nën 2.5 Një parashikim i kombinuar për rezultatin e ndeshjes dhe numrin e golave të shënuar.
Rezultati me kohë të plotë + Mbi 3.5 Një parashikim i kombinuar për rezultatin e ndeshjes dhe numrin e golave të shënuar.
Rezultati me kohë të plotë + Nën 3.5 Një parashikim i kombinuar për rezultatin e ndeshjes dhe numrin e golave të shënuar.

Kohëzgjatja e lojës së lotarive të ndeshjeve virtuale
Një lojë e lotarisë të ndeshjes virtuale zgjat 5 minuta.

Parashikim i shpejtë i kombinuar
Ky funksionalitet i ri i parashikimeve të shpejta të kombinuara, bazohet në zgjedhjen automatike të katër llojeve të parashikimeve më të shpeshta të kombinuara (vetëm për Parashikimin e Rezultateve të Ndeshjes Virtuale).

Tipi Përshkrimi
Tigër Zgjidhen 3 koeficientet më të vegjël (një për ndeshje)
Shqiponjë Zgjidhen 5 koeficientet më të vegjël (një për ndeshje).
Sulm Zgjidhen 3 koeficientet më të mëdhenj (një për ndeshje)
Me fat Zgjidhen 5 koeficientet më të mëdhenj (një për ndeshje).

Këto zgjedhje të shpejta synojnë veçanërisht parashikim-vënësit të cilët, pavarësisht ekipeve, vendosin parashikime duke marrë parasysh vetëm fitimet e mundshme.

Në rast të koeficienteve të barabarta, zgjedhja e sistemit ndjek këto rregulla:

● Koeficientet më të vegjël të barazimit
● Numri më i vogël i ndeshjes

Opsionet e kombinimit të shpejtë janë në dispozicion vetëm për fazat e grupeve dhe raundin e 16-të. Opsionet Tigër dhe Sulm janë gjithashtu të disponueshëm në çerekfinale.
Kur stafi shtyp opsionin, të gjitha zgjedhjet e mëparshme pastrohen dhe përzgjidhen zgjedhjet që përkojnë me kombinimet. Atëherë është e mundur që të shtoni ose hiqni zgjedhje të tjera.
Butonat e Parashikimeve të Shpejta të Kombinuar shfaqen në fund të ekranit.

Na gjeni