Lotaria e Garave Virtuale

“Lotaria e Garave Virtuale” është një lojë e cila zhvillohet në një mënyrë të tillë, që lojtarit i mundësohet të parashikojë rezultatin e ngjarjeve të garave të qenve, kuajve, njerëzve, motorëve, makinave etj. virtuale apo të regjistruara, duke ofruar parashikime standarde apo speciale.  Loja e Garave i ofron pjesëmarrësve të saj një ngjarje gare –Garuesish virtuale apo të regjistruar, në të cilën çdo raund përfshin minimum 6 dhe maksimumi 15 Garues. Çdo Garues është i shënuar më një numër të caktuar, duke variuar nga 1 në 15.

Na gjeni