Porta e Fatit

“Porta e Fatit”, është një lojë lotarie me bazë shorti, ku shortet hidhen dhe transmetohen çdo të Diel mbrëmje në TV Klan. Çdo lojtar mund të marrë pjesë në këtë lojë duke blerë biletat “Porta e Fatit” që gjenden kudo në pikat e shitjes që kanë logon e këtij produkti.

Kjo lojë ofron ÇMIME TË MËDHA si: Apartamente; makina; çmime cash prej 500,000 Lekë (të reja), 300,000 Lekë (të reja) ose 200,000 Lekë (të reja), etj.
Të printuara në biletat “Porta e Fatit” dalloni qartë çmimet përkatëse që fitoni për atë short.

Shënim:
Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.

Loja “Porta e Fatit” ka përfunduar më 5 Janar 2020

Na gjeni