Fito Fito

“Fito Fito”, luaj dhe fito çdo ditë!
Çdo ditë nga një short dhe çdo ditë fitues…deri në 700,000 Lekë (të reja)

Ju vetë mund të zgjidhni kohëzgjatjen e dëshiruar të lojës. Kështu ju mund të zgjidhni dhe të merrni pjesë nga 1 deri në 7ose 14 shorte, me të njëjtën skedë. Shorti i produktit “Fito Fito” do të hidhet çdo ditë dhe çdo ditë do të ketë fitues.

Ju mund të luani akoma më shpejt dhe më thjesht me “Fito Fito”, nëse zgjidhni parashikimin e shpejtë nga sistemi pra pa patur nevojë të plotësoni ndonjë skedë. Në këtë rast do të jetë sistemi ai që do të përzgjedhë parashikimin tuaj.

Na gjeni