Porta e Fatit

Episodi “Porta e Fatit” 1 Dhjetor 2019 do të shtyhet në datën 8 Dhjetor 2019 në Klan TV, ora 20:05.

“Porta e Fatit”, është një lojë lotarie me bazë shorti, ku shortet hidhen dhe transmetohen çdo të Diel mbrëmje në TV Klan. Çdo lojtar mund të marrë pjesë në këtë lojë duke blerë biletat “Porta e Fatit” që gjenden kudo në pikat e shitjes që kanë logon e këtij produkti.

Kjo lojë ofron ÇMIME TË MËDHA si: Apartamente; makina; çmime cash prej 500,000 Lekë (të reja), 300,000 Lekë (të reja) ose 200,000 Lekë (të reja), etj.
Të printuara në biletat “Porta e Fatit” dalloni qartë çmimet përkatëse që fitoni për atë short.

Shënim:
Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.

Rifillon loja “Porta e Fatit”. Nga data 29 Shtator 2019 na ndiqni çdo të Diel në mbrëmje, në televizionin Klan.

Na gjeni