Lojërat me shorte

Lotaria Kombëtare aktualisht afron disa lojëra fati me bazë shorti. Shortet hidhen manualisht (për lojën “Porta e Fatit”) ose automatikisht nga sistemet e lojës dhe janë të garantuara dhe certifikuara nga Autoriteti i Mbikqyrjes së Lojërave të Fatit. 

“Loto 6 nga 39”, është një lojë lotarie ku lojtari përzgjedh 6 numra nga 39. Çmimi i madh, i kategorisë së parë fitohet nëse lojtari ka parashikuar saktë të 6 numrat. Gjithashtu në këtë lojë mund të fitohen edhe çmimet e kategorive të tjera, kur lojtari parashikon saktë 4, 3 ose dhe vetëm 2 numra të saktë.
Shortet e Loto hidhen 2 herë në jave, cdo të Enjte dhe të Diel.

“Porta e Fatit”, është një lojë lotarie me bazë shorti, ku shortet hidhen dhe transmetohen çdo të Diel mbrëmje në TV Klan. Çdo lojtar mund të marrë pjesë në këtë lojë duke blerë biletat “Porta e Fatit” që gjenden kudo në pikat e shitjes që kanë logon e këtij produkti.
Kjo lojë ofron çmime të mëdha si: Apartamente; makina; çmime cash prej 500,000 Lekë (të reja), 300,000 Lekë të reja ose 200,000 Lekë të reja, etj.

“KENO dhe Galaxy” janë lojëra, shortet e të cilave hidhen çdo 5 minuta. Në çdo short, sistemi përzgjedh në mënyrë rastësore 20 numra nga 80 që janë gjithsej.  Për të fituar mjafton që disa ose të gjithë numrat e zgjedhur nga Lojtari, të përputhen me 20 numrat e dalë nga shorti.

Na gjeni