Sizzling Hot

Sizzling Hot !
Bileta Gërvishtëse “Sizzling Hot” për të gjithë të rriturit e apasionuar pas lojrave të fatit, ofron shumë argëtim dhe fitime! Shumë mundësi për të fituar, çmimi i madh prej plot 1,000,000 Lekë (të reja) si  edhe shumë çmime të tjera fituese që mund të fitohen në çast me këtë biletë.

Si luhet:
Është shumë e thjeshtë:
Gërvishtni të gjithë fushën e gërvishtjes. Ju fitoni menjëherë ÇMIMIN përkatës që tregohet në tabelën e KOMBINIMEVE FITUESE që është e printuar mbi biletë, nëse:

  • Zbuloni në të njëjtin rresht, tre herë të njëjtin symbol (qershi; limon; portokall; kumbull; rrush, shalqi ose simbolin 7);
  • Ose nëse zbuloni kudo, në të gjithë fushën e gërvishtjes, tre herë simbolin YLL

Shënime:
Mosha minimale për pjesëmarrjen në lojërat e Lotarisë Kombëtare, është 18 vjeç.
Për më shumë informacion drejtohuni në pikën e shitjes më të afërt ose telefononi 04 451 1000.

Na gjeni