Simbolet e Fatit

Është shumë e thjeshtë të luani dhe fitoni menjëherë deri në 600,000 Lekë.

Në zonën e gërvishtjes gjenden çmimet e mundshme për t’u fituar.  Zbuloni duke gërvishtur në fushën për gërvishtje ku ndodhet imazhi i simbolit fatsjellës. Nëse gjeni aty tre simbole të njëjtë, atëherë fitoni shumën e parave që shfaqet në pjesën e shënuar me emrin „Kutia e Çmimit“. 

15 çmime të mëdha prej 600,000 Lekë si dhe shumë çmime në kategoritë e tjera! 

Shuma totale e çmimeve fituese që do të shpërndahen për këtë seri bilete gërvishtëse është 198,750,000 Lekë. 

Gjithashtu dhe mundësitë për të fituar janë shumë të mira: mesatarisht 1 në 3.45 bileta gërvishtëse është fituese.

Na vizitoni në të gjitha pikat tona të shitjes, në mbarë vendin.
Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.
Afati i fundit për kërkimin e çmimit të fituar është deri më datë 01.01.2020. Në rast të ndryshimit të këtij afati ju do të njoftoheni nëpërmjet faqes zyrtare si edhe në pikat e shitjes së Lotarisë Kombëtare.

Na gjeni