MAXI CASH 777

Fito me një gërvishtje në çast!

Luani dhe fitoni me biletën gërvishtëse “MAXI CASH 777” çmimin e madh prej 3,000,000 Lekë dhe plot 17 shanse për të fituar çmime të tjera.

Si luhet:

Është shumë e thjeshtë:

Bileta gërvishtëse “MAXI CASH 777” ofron 3 lojra për të luajtur, dmth, 3 fusha gërvishtëse, të cilat mund t’iu bëjnë fitues të çmimeve të ndryshme.

Loja 1: Gërvishtni fushën gërvishtëse dhe nëse përputhni një nga NUMRAT FITUES me

një nga NUMRAT TUAJ për të fituar ÇMIM.

Zbuloni 77 në NUMRAT TUAJ për të DYFISHUAR ÇMIMIN ose 777 për të

TREFISHUAR ÇMIMIN.

Loja 2: Zbulo dy numra të njëjtë në të njejtin RRESHT LOJE dhe fito ÇMIMIN përkatës.

Loja 3: Zbulo simbolin e   për të fituar ÇMIMIN përkatës

Çmimi i madh i biletës gërvishtëse “MAXI CASH 777” arrin 3,000,000 Lekë (të reja), si dhe shumë çmime të tjera!

1 në 3.06 bileta gërvishtëse “MAXI CASH 777” është fituese.

 

 

Shënime:

Mosha minimale për pjesëmarrjen në lojërat e Lotarisë Kombëtare, është 18 vjeç.

Për më shumë informacion drejtohuni në pikën e shitjes më të afërt ose telefononi 0800 0639!

Na gjeni