GOLD

Fito me një gërvishtje në çast!

Luani dhe fitoni me biletën gërvishtëse “GOLD” çmimin e madh prej 1,500,000 Lekë dhe plot 12 shanse për të fituar çmime të tjera.

Si luhet:

Është shumë e thjeshtë:

Bileta gërvishtëse “GOLD” ofron 2 lojra për të luajtur, dmth, 2 fusha gërvishtëse, të cilat mund t’iu bëjnë fitues të çmimeve të ndryshme.

Loja 1: Gërvishtet në fushën e gërvishtjes; Nëse perputhni cilindo nga NUMRAT FITUES me cilindo nga NUMRAT TUAJ, fitoni ÇMIMIN PËRKATËS.

Nëse zbuloni simbolin e , çmimi dyfishohet dhe fitoni menjëherë atë çmim.

Loja 2: Nëse pasi gërvishtni këtë zonë, zbuloni simbolin e  , fitoni ÇMIMIN PËRKATËS.

Çmimi i madh i biletës gërvishtëse “GOLD” arrin 1,500,000 Lekë (të reja), si dhe shumë çmime të tjera!

1 në 3.35 bileta gërvishtëse “GOLD” është fituese.

Shënime:

Mosha minimale për pjesëmarrjen në lojërat e Lotarisë Kombëtare, është 18 vjeç.

Për më shumë informacion drejtohuni në pikën e shitjes më të afërt ose telefononi 0800 0639!

Na gjeni