DIAMANTET

Fito me një gërvishtje në çast!

Bileta gërvishtëse “DIAMANTET”, shpërndan mbi 65 MILION Lekë ÇMIME fituese dhe ju mund të fitoni në çast.

Si luhet:
Është shumë e thjeshtë:
Gërvishtet në fushën e gërvishtjes; nëse zbulohen tre numra të njëjtë në të njëjtin rresht loje, atëherë fitohet pikërisht ÇMIMI përkatës që gjendet duke gërvishtur në atë rresht Loje.

-Nëse në cilindo rresht, në fushën pasi gërvishtet zbulohet simboli “V“ atëherë DYFISHOHET ÇMIMI që gjendet në atë rresht Loje.
-Nëse pasi gërvishtet zbulohet simboli , atëherë FITOHET MENJËHERË 1,000 Lekë.
Ju mund të zbuloni disa kombinime fituese brenda së njëjtës biletë gërvishtëse duke patur kështu argëtim të shumëfishtë, me deri në 8 SHANSE për të fituar në një biletë.  Në këtë rast, të gjitha çmimet e kombinimeve fituese mblidhen në një shumë të vetme dhe ju fitoni vlerën totale.

Çmimi i madh arrin 1,000,000 Lekë (të reja) si dhe shumë çmime të tjera!
Mbi 65 milion Lekë çmime do të shpërndahen nga kjo biletë, ku 1 në 3.76 bileta gërvishtëse është fituese.

Shënime:
Mosha minimale për pjesëmarrjen në lojërat e Lotarisë Kombëtare, është 18 vjeç.
Për më shumë informacion drejtohuni në pikën e shitjes më të afërt ose telefononi 0800 0639

Na gjeni