Zemra me Fat

“Zemra me Fat” – fitoni produktet tuaja të preferuara

Vetëm me Biletat Gërvishtëse “Zemra me Fat” mund të fitoni:

  • Celularë Smartphone, Televizorë, Laptopë, Tablet – të gjitha të teknologjisë më të fundit
  • si dhe produkte të ndryshme nga Lotaria Kombëtare që ju japin mundësinëtë bëheni milionerë si p.sh: lojë dhuratë në Loto “6 nga 39” ose “Fito Fito” ose bileta të tjera gërvishtëse

Është shumë e thjeshtë! Mjafton të gërvishtni në fushën përkatëse për gërvishtje. Nëse zbuloni të njëjtin simbol tre herë, atëherë fitoni si çmim pikërisht atë produkt.

Janë mbi 126,000 çmime fituese që ju presin në këtë Biletë Gërvishtëse ku mesatarisht 1 në 4 bileta është fituese e një prej çmimeve të ndryshme.

Biletat gërvishtëse “Zemra me Fat” shiten në grupe prej dy biletash. Kështu ju mund ta dhuroni njërën prej tyre dhe të ndani me njerëzit tuaj të dashur argëtimin dhe mundësitë për të fituar.
Na vizitoni në të gjitha pikat tona të shitjes, në mbarë vendin.

Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.
Seria e kësaj bilete ka përfunduar dhe afati i fundit për kërkimin e çmimit të fituar është 13.03.2018

Na gjeni