Tornado me para

Fito dhe bëhu pjesëmarrës në “TORNADO me para” TV show në Vizion Plus TV.

Kap vetë sa më shumë para që të mundesh dhe janë të tuat.

Shumë mundësi për t’u argëtuar dhe për të fituar.

Mesatarisht 1 në 2 bileta është fituese.

Gërvisht tek të dy zonat për gërvishtje. Nëse në të dyja këto zona, zbulon gjithsej, në total, tre shuma të njëjta, atëherë fiton në çast atë çmim në Lekë.

Nëse zbulon tre simbole të njëjtë si më poshtë, përsëri fiton menjëherë pikërisht atë çmim:

  • Bileta Gërvishtëse 200 Lekë 200l
  • Bileta Gëvishtëse 100 Lekë 100l
  • Bileta Gërvishtëse 50 Lekë  50l

Ndërsa nëse zbulon tre simbole të njëjtë me Vizion Plus TV Show Vizion, fiton pjesëmarrja në TV show “Tornado me Para”, ku mund të kapësh vetë sa para të mundesh dhe t’i bësh ato të tuat.

Rregullat e lojës për fituesit ose të ftuarit në programin “Tornado me para” – klikoni këtu.
Na vizitoni në të gjitha pikat tona të shitjes, në mbarë vendin.
Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.
Me vendim të kompanisë, afati i fundit për kërkimin e çmimit të fituar të serisë së kësaj bilete është 31.08.2018

Na gjeni