Surprizat e Festave

Është shumë e thjeshtë.

Zbuloni duke gërvishtur fushën e fitimit tek “Loja 1”. Nëse gjeni 3 herë të njëjtën shumë parash, atëherë fitoni këtë shumë një herë.

Gjithashtu, zbuloni duke gërvishtur edhe fushën me “Lojë Bonus”. Nëse këtu gjeni tre simbole të njëjtë, atëherë fitoni shumën e parave që shfaqet pasi të gërvishtni tek “Kutia e Çmimit”.

2 çmime të mëdha prej 4,000,000 Lekë si dhe shumë çmime në kategoritë e tjera!

58,550,000 Lekë është shuma totale e fitimeve që do shpërndahen. Gjithashtu edhe mundësitë e përgjithshme për të fituar, janë shumë të mira: mesatarisht 1 në 3 bileta gërvishtëse është fituese.

Na vizitoni në të gjitha pikat tona të shitjes, në mbarë vendin.

Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.
Me vendim të kompanisë, afati i fundit për kërkimin e çmimit të fituar të serisë së kësaj bilete është 31.08.2018.

Na gjeni