Super Cash

Është shumë e thjeshtë!

Bileta përmban dy fusha gërvishtëse: Fushën me “Numrat e Fitimit” dhe “Fushën e Madhe për Gërvishtje”. Nëse një nga numrat fitues që zbulohen në fushën me “Numrat e Fitimit”, e gjeni edhe në “Fushën e Madhe për Gërvishtje”, atëhere fitoni shumën e shënuar poshtë atij numri.

5 çmime të mëdha prej 1 Milion Lekë si dhe shumë çmime në kategoritë e tjera!

275,000,000 Lekë është shuma totale e fitimeve që do të shpërndahen. Gjithashtu edhe mundësitë e përgjithshme për të fituar, janë shumë të mira: mesatarisht 1 në 4 bileta gërvishtëse është fituese.

Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.

Na vizitoni në të gjitha pikat e shitjes, në mbarë vendin.
Afati i fundit për kërkimin e çmimit të fituar të serisë së kësaj bilete është 01.12.2018.

Na gjeni