Simbolet e Fatit e Re

Simbolet e Fatit e Re

Tashmë simbolet tuaja të preferuara ju sjellin akoma më shumë fat!

Bileta Gërvishtëse “Simbolet e Fatit e Re” ofron akoma më shumë argëtim dhe fitime, duke shpërndarë mbi 49 MILION Lekë çmime fituese.  Çmimi i madh është 500,000 Lekë (të reja) si  edhe shumë çmime të tjera fituese që mund të fitohen në çast me këtë biletë.
Për më tepër në çdo biletë, përveç lojës kryesore ka dhe një lojë BONUS, për akoma më shumë mundësi për të fituar.

Si luhet:
Është shumë e thjeshtë:

Loja Kryesore:

Gërvishtet e gjithë fusha e madhe të gërvishtjes, ku ndodhet loja kryesore. Nëse zbuloni tre herë të njëjtin simbol, atëherë fitoni Çmimin që zbuloni pasi të gërvishtni tek KUTIA E ÇMIMIT.

Loja Bonus, për më shumë mundësi fitimi:

Gërvishtni këtë zonë dhe nëse zbuloni simbolin  , ju fitoni menjëherë 1,000 Lekë.
Nëse pikërisht tek kjo zonë zbuloni simbolin TV, mund të bëheni pjesëmarrës në promocione në media ose për çmime të tjera shtesë, sipas njoftimeve të  ndryshme që Lotaria Kombëtare do të bëjë paraprakisht për të gjithë lojtarët.  

Shënime:
Mosha minimale për pjesëmarrjen në lojërat e Lotarisë Kombëtare, është 18 vjeç.
Për më shumë informacion drejtohuni në pikën e shitjes më të afërt ose telefononi 04 451 1000.

Na gjeni