Shesh – Besh

Është shumë e thjeshtë dhe argëtuese të luash me “Shesh- Besh”

Dy fusha për gërvishtje dhe shumë mundësi për të fituar me anë të kësaj bilete gërvishtëse,  për të gjithë!

Zbulo duke gërvishtur në fushën për gërvishtje të Lojës 1: Nëse shuma e zarave në një nga fushat e kësaj zone është 11, atëherë fiton çmimin përkatës që tregohet në atë fushë. 

Provo fatin sërish, nëpërmjet Lojës 2: gërvisht dhe nëse zbulon dy zara të njëjtë, fiton menjëherë çmimin përkatës që tregohet në këtë fushë gërvishtjeje.

15 çmime të mëdha prej 750,000 Lekë, si dhe shumë çmime në kategoritë e tjera!

Na vizitoni në të gjitha pikat tona të shitjes, në mbarë vendin.

Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.
Afati i fundit për kërkimin e çmimit të fituar të serisë së kësaj bilete është 26.05.2018

Na gjeni