Pista e Fatit

NDIQ RADHËN E NUMRAVE DHE BËHU KAMPION I FATIT

Argëtohuni dhe fitoni menjëherë deri në 250,000 Lekë (të reja) ose shumë çmime të tjera në para

Është shumë e thjeshtë të luani  dhe fitoni:

  • Gërvishtni “START” tek zona e madhe për gërvishtje ku do të zbuloni një numër dhe më pas gërvishtni pikërisht atë numër që sapo zbuluat për të zbuluar një tjetër numër që duhet të gërvishtni deri sa të zbuloni simbolin “STOP”.
  • Nëse zbuloni një rresht të plotë; dy rreshta; tre rreshta; katër rreshta; ose të gjithë rreshtat, fitoni një nga çmimet përkatëse të treguara në këtë biletë.
  • Ju mund të DYFISHONI çmimin tuaj, nëse gërvishtni në zonën e vogël, në pjesën e sipërme të biletës dhe zbuloni këtë simbol të Lotarisë Kombëtare

55,000,000 Lekë (të reja) është shuma totale e çmime fituese që shpërndahen gjithsej me këtë Biletë Gërvishtëse.

Mesatarisht 1 në 3.84 bileta është fituese e një prej çmimeve të ndryshme fituese.

Na vizitoni në të gjitha pikat tona të shitjes, në mbarë vendin.
Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.
Me vendim të kompanisë, afati i fundit për kërkimin e çmimit të fituar të serisë së kësaj bilete është 31.08.2018

Na gjeni