Një Det i Artë

Është shumë e thjeshtë të luash dhe të fitosh deri në 1,500,000 Lekë me këtë biletë verore.

Shumë mundësi për t’u argëtuar dhe për të fituar.

Loja 1: Zbulo duke gërvishtur secilin nga rreshtat në fushën për gërvishtje të Lojës 1. Nëse zbulon dy simbole të njëjtë brenda secilit rresht, atëherë fiton çmimin përkatës në atë rresht.

Loja 2: Gërvisht në Lojën 2 dhe nëse zbulon simbolin e peshkut , fiton menjëherë çmimim përkatës që gjendet aty.

Çmimet e mëdha prej 1,500,000 Lekë, si dhe shumë çmime në kategoritë e tjera!

41,475,000 Lekë është shuma totale e fitimeve që do të shpërndahen me mundësi të përgjithshme për të fituar shumë të mira: mesatarisht 1 në 3 bileta gërvishtëse është fituese. 

Na vizitoni në të gjitha pikat tona të shitjes, në mbarë vendin.
Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.
Me vendim të kompanisë, afati i fundit për kërkimin e çmimit të fituar të serisë së kësaj bilete është 31.08.2018.

Na gjeni