Milioner për 1 Vit

Fiton thjesht me një gërvishtje, dhe madje mund të fitosh 100,000 Lekë (të reja) çdo muaj, për 1 Vit të tërë!

Cfarë do të bësh po të kesh MILIONA? Udhëtime … qejf … çmenduri …?

Bëni çfarë të doni me MILIONA që ju dhuron Bileta më e re Gërvishtëse ‘Milioner për 1 Vit”. Mund të fitoni shumë thjesht një nga çmimet e shumta fituese:

  • Gërvishtni të gjithë zonën e gërvishtjes. Nëse cilido nga “NUMRAT FITUES” përputhet me cilindo nga “NUMRAT TUAJ” atëherë ju fitoni çmimin që tregohet poshtë tij.
    • Në rast se pasi një nga “NUMRAT FITUES” përputhet me njërin nga “NUMRAT TUAJ”, dhe poshtë këtij të fundit ju gjeni simbolin , atëherë ju fitoni çmimin e madh që është pikërisht 100,000 Lekë (të reja), çdo muaj për 12 muaj rresht
  • Nëse në “NUMRAT TUAJ” zbuloni simbolin e globit , atëherë ju dyfishoni çmimin fitues përkates (që gjendet poshtë tij).

Ju mund të zbuloni disa kombinime fituese, brenda së njëjtës biletë gërvishtëse duke ju dhuruar kështu argëtim të shumëfishtë.  Në këtë rast, të gjitha çmimet e kombinimeve fituese mblidhen në një shumë të vetme dhe ju fitoni vlerën totale.

Mbi 32 milion Lekë çmime do të shpërndahen nga kjo biletë ku 1 në 3.79 bileta gërvishtëse është fituese.

Shënime:
Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.
Na vizitoni në të gjitha pikat e shitjes në mbarë vendin https://lotaria.al/kush-jemi/pikat-e-shitjes/.
Periudha për të kërkuar çmimin e fituar të kësaj bilete mbaron sipas njoftimeve zyrtare të kompanisë nëpërmjet faqes zyrtare si dhe në pikat e shitjes të Lotarisë Kombëtare.

Na gjeni