MEGA CASH 777

Luaj MEGA CASH 777 dhe fito në çast deri në 1,000,000 Lekë (të reja)

  • Gërvishtni të gjithë fushën e gërvishtjes. Nëse cilido nga “NUMRAT FITUES” përputhet me cilindo nga “NUMRAT TUAJ”, atëherë ju fitoni çmimin përkatës që tregohet poshtë tij.
  • Nëse në “NUMRAT TUAJ” zbuloni simbolin “77”, atëherë ju dyfishoni çmimin fitues përkatës (që gjendet nën të). Nëse zbuloni simbolin “777” atëherë ju trefishoni çmimin fitues përkatës.
  • Nëse pas gërvishtjes zbulohet simboli i Euros €, atëherë fitohet menjëherë 1.000 Lekë.

Ju mund të zbuloni disa kombinime fituese, brenda së njëjtës biletë gërvishtëse duke ju dhuruar kështu më shumë argëtim dhe çmime në një biletë të vetme.  Në këtë rast, të gjitha çmimet e kombinimeve fituese mblidhen në një shumë të vetme dhe ju fitoni vlerën totale.

Çmimi i madh arrin 1,000,000 Lekë (të reja) si dhe shumë çmime të tjera!

Mbi 33 milion Lekë çmime do të shpërndahen nga kjo biletë ku 1 në 3.92 bileta gërvishtëse është fituese.

 

Shënime:
Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.
Na vizitoni në të gjitha pikat e shitjes, në mbarë vendin https://lotaria.al/kush-jemi/pikat-e-shitjes/.
Periudha për të kërkuar çmimin e fituar të kësaj bilete mbaron sipas njoftimeve zyrtare të kompanisë nëpërmjet faqes zyrtare, si dhe në pikat e shitjes të Lotarisë Kombëtare.

Na gjeni