Fito Kuq e Zi

Fito me biletat e reja gëvishtëse “Fito Kuq e Zi” nga Lotaria Kombëtare.

Plot me çmime nga 50,000 Lekë!

Dhuratë katalogun e skuadrës sonë legjendare – mbështet edhe ti Ekipin tonë Kombëtar të Futbollit

Gërvishtni në fushën përkatëse për gërvishtje dhe nëse zbuloni një shifër, fitoni menjëherë atë shumë në para.

Nëse në biletën gërvishtëse zbuloni vetëm imazhin e një futbollisti të Ekipit Kombëtar të Futbollit, emrin dhe firmën e tij,  mund të koleksiononi këto bileta dhe të plotësoni katalogun me formacionin e Ekipit Kombëtar të Futbollit.

Shuma totale e cmimeve fituese që do të shpërndahen është 75,000,000 Lekë ku mesatarisht 1 në 5.26 bileta është fituese e një prej çmimeve të ndryshme të kësaj bilete.

Na vizitoni në të gjitha pikat tona të shitjes, në mbarë vendin.
Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.
Afati i fundit për kërkimin e çmimit të fituar të serisë së kësaj bilete është 31.08.2018

Na gjeni