Fito 500,000 Lekë

Luaj, argëtohu dhe Fito menjëherë deri në 500,000 Lekë!

Bileta e re Gërvishtëse “Fito 500,000 Lekë” ofron akoma më shumë argëtim dhe fitime, ku çmimi kryesor arrin në 500,000 Lekë (të reja) si  edhe shumë çmime të tjera fituese që mund të fitohen në çast me këtë biletë.
Për më tepër në çdo biletë, përveç lojës kryesore ka dhe një lojë BONUS, për akoma më shumë mundësi për të fituar.

Si luhet:
Është shumë e thjeshtë:

  • Gërvisht të gjithë fushën e madhe për gërvishtje.  Nëse zbulon TRE SHUMA TË NJËJTA, atëherë fiton menjëherë atë shumë (një herë).
  • Ndërsa në lojën Bonus, për më shumë mundësi fitimi: Gërvishtni këtë zonë dhe nëse zbuloni simbolin e Lotarisë , fitoni menjëherë çmimin përkatës të treguar aty.

Shënime:
Mosha minimale për pjesëmarrjen në lojërat e Lotarisë Kombëtare, është 18 vjeç.
Për më shumë informacion drejtohuni në pikën e shitjes më të afërt ose telefononi 04 451 1000.

Na gjeni