FITO 250,000 LEKË

LUAJ me biletën “Fito 250,000 Lekë” dhe FITO në çast.
Është shumë e thjeshtë: Gërvisht të gjithë fushën e gërvishtjes.  Nëse zbulon TRE SHUMA TË NJEJTA, atëherë fiton menjëherë atë shumë.

Çmimi i madh arrin 250,000 Lekë (të reja) si dhe shumë çmime të tjera!

Shënime:
Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.
Na vizitoni në të gjitha pikat e shitjes, në mbarë vendin https://lotaria.al/kush-jemi/pikat-e-shitjes/.

Na gjeni