Arka e Thesarit

Është shumë e thjeshtë.

Në zonën e gërvishtjes gjenden çmimet e mundshme për t’u fituar.  Gërvishtni aty për të kontrolluar nëse do të zbuloni 3 vlera njësoj. Vlera që përsëritet 3 herë tregon çmimin që ju keni fituar.

15 çmime të mëdha prej 500,000 Lekë si dhe shumë çmime në kategoritë e tjera! 

Shuma totale e çmimeve fituese që do të shpërndahen për këtë seri bilete gërvishtëse është 185,500,000 Lekë. 

Gjithashtu dhe mundësitë për të fituar janë shumë të mira: mesatarisht 1 në 4 bileta gërvishtëse është fituese.

Na vizitoni në të gjitha pikat e shitjes, në mbarë vendin.

Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.
Afati i fundit për kërkimin e çmimit të fituar është deri më datë 01.01.2020. Në rast të ndryshimit të këtij afati ju do të njoftoheni nëpërmjet faqes zyrtare si edhe në pikat e shitjes së Lotarisë Kombëtare.

Na gjeni