2018

Fiton kaq thjeshtë menjëherë!

Bileta Gërvishtëse “2018”, shpërndan mbi 31 MILION Lekë çmime fituese në kategoritë e ndryshme … dhe ju mund të fitoni në çast shumë thjesht.

  • Gërvishtni të gjithë zonën e gërvishtjes. Nëse cilido  nga “NUMRAT FITUES” përputhet me cilindo nga “NUMRAT TUAJ” atëherë ju fitoni çmimin që tregohet poshtë tij.
  • Nëse në “NUMRAT TUAJ” zbuloni simboli “V” atëherë ju dyfishoni çmimin fitues përkates (që gjendet poshtë tij).

Ju mund të zbuloni disa kombinime fituese, brenda së njëjtës biletë gërvishtëse duke ju dhuruar kështu argëtim të shumëfishtë.  Në këtë rast, të gjitha çmimet e kombinimeve fituese mblidhen në një shumë të vetme dhe ju fitoni vlerën totale.

Çmimi i madh arrin 1,000,000 Lekë (të reja) si dhe shumë çmime të tjera!

Mbi 31 milion Lekë çmime do të shpërndahen nga kjo biletë ku 1 në 3.98 bileta gërvishtëse është fituese.

Shënime:

Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.
Na vizitoni në të gjitha pikat e shitjes, në mbarë vendin.
Me vendim të kompanisë, afati i fundit për kërkimin e çmimit të fituar të serisë së kësaj bilete është 1.03.2019.

Na gjeni