5xCASH

Luaj dhe Fito me një gërvishtje në çast!

Luani dhe fitoni me biletën gërvishtëse “5xCASH” çmimin e madh prej 1,000,000 Lekë dhe plot 9 shanse për të fituar çmime të tjera.

Si luhet:

Është shumë e thjeshtë:

Bileta gërvishtëse “5xCASH” ofron 1 lojë për të luajtur, dmth, 1 fushë gërvishtëse, e cila mund t’iu bëjë fitues të çmimeve të ndryshme.

Rregulat e lojës:

  • Përputhni një nga NUMRAT FITUES me një nga NUMRAT TUAJ për të fituar ÇMIMIN përkatës.
  • Zbuloni simbolin 5X në NUMRAT TUAJ dhe PESËFISHONI ÇMIMIN përkatës.
  • Zbuloni simbolin CASH dhe FITONI të gjitha ÇMIMET që ndodhen tek NUMRAT TUAJ.

Çmimi i madh i biletës gërvishtëse “5xCASH” arrin 1,000,000 Lekë (të reja), si dhe shumë çmime të tjera!

1 në 3.80 bileta gërvishtëse “5xCASH” është fituese.

Shënime:

Mosha minimale për pjesëmarrjen në lojërat e Lotarisë Kombëtare, është 18 vjeç.

Për më shumë informacion drejtohuni në pikën e shitjes më të afërt ose telefononi 0800 0639!

***************************************************************************

Na gjeni