Bileta gërvishtëse

Biletat Gërvishtëse nga Lotaria Kombetare

Biletat Gërvishtëse i përkasin asaj kategorie të lojërave të fatit në të cilën mund të fitosh menjëherë. 

Mjafton të gërvishtet sipërfaqja e fushës përkatëse mbi biletë dhe ju do të shihni menjëherë nëse keni fituar dhe, nëse po, sa Lekë keni fituar.

Biletat Gërvishtëse, aktualisht në treg nga Lotaria Kombëtare, janë:

Bileta gërvishtëse ““5XCASH””” fitoni deri në 1,000,000 Lekë dhe 9 Shanse për të fituar!

Bileta gërvishtëse ““Maxi Cash 777”” ofron Çmimin e Madh prej 3,000,000 Lekë(të reja)!

GOLD” – Zbuloni çmimet e mëdha që ofron bileta gërvishtëse “GOLD” dhe mund të jeni ju fitues i çmimit të madh të kësaj bilete gërvishtëse prej 1,500,000 Lekë. 

DIAMANTET” – me këtë biletë gërvishtëse Luani, Argëtohuni dhe Fitoni deri në 1,000,000 Lekë!

Simbolet e Fatit e Re” – me këtë biletë gërvishtëse simbolet tuaja të preferuara ju sjellin akoma më shumë fat!

Bileta Gërvishtëse “Sizzling Hot” për të gjithë të rriturit e apasionuar pas lojrave të fatit, ofron shumë argëtim dhe fitime!

Bileta Gërvishtëse “Fito 500,000 Lekë”: Luaj, argëtohu dhe Fito menjëherë shumë çmime deri në 500,000 Lekë!

“TORNADO” – LUAJ me “TORNADO” dhe EJA bëhu pjesë e spektaklit “TORNADO” në RTSH, brenda te Makineria e Parave!

“FITO 250,000 Lekë” – Luaj, Argëtohu dhe fito menjëherë deri në 250,000 Lekë.

“MEGA CASH 777” – fito menjëherë deri në 1,000.000 Lekë.

“CASH 777” – fitoni menjëherë deri në 500,000 Lekë.

Na vizitoni në të gjitha pikat e shitjes në mbarë vendin.

Na gjeni