Produktet

Lotaria Kombëtare ofron produkte të ndryshme të lojërave të fatit që janë të besueshme, të sigurta, cilësore dhe zbavitëse si edhe që shpërndajnë çmime të shumta dhe mundësi të larta fitimi.
Lojëra të ndryshme me bazë shorti, si KENO e Galaxy:

  • KENO & Galaxy, me shorte që hidhen çdo 5 minuta

Si dhe një shumëllojshmëri Bileta Gërvishtëse, të cilat i përkasin asaj kategorie të lojërave të fatit në të cilën mund të fitoni menjëherë. Thjesht duke gërvishtur në sipërfaqen gërvishtëse mbi kartë, ju mund të zbuloni në çast nëse keni fituar dhe çfarë çmimi keni fituar. 

Na gjeni