Sponsorizimi

Me fillimin e aktiviteve të saj të lojërave të fatit në Shqipëri, Lotaria Kombëtare, do të marrë përsipër përgjegjësitë shoqërore dhe do të mbështesë projekte dhe institucione të ndryshme nga të cilat përfiton shoqëria shqiptare. Sipas parimit “Mirë për Shqipërinë”, do të financohen dhe mbështeten nisma dhe projekte të fushave të ndryshme.

Na gjeni