LAJME

Simbolet tuaja të preferuara ju sjellin akoma më shumë fat !

16 / 08 / 2019 - Kthehu tek lajmet

Me këtë Biletë Gërvishtëse simbolet tuaja të preferuara ju sjellin akoma më shumë fat!

 “Simbolet e Fatit e Re” ofron akoma më shumë argëtim dhe fitime, duke shpërndarë mbi 49 MILION Lekë çmime fituese.  

Për më tepër në çdo biletë, përveç lojës kryesore ka dhe një lojë BONUS, për akoma më shumë mundësi për të fituar.

Na gjeni