LAJME

Menjëherë dalin fituesit e parë të Biletave Gërvishtëse “TORNADO”

30 / 11 / 2018 - Kthehu tek lajmet

Vetëm 2-3 ditë pas hedhjes në treg të “TORNADO” kanë dalë tashmë 2 bileta FITUESE të çmimit kryesor “Pjesëmarrje në Makinerinë e Parave, tek TORNADO në spektaklin “FAMILJA” në TV Klan”. Dhe sigurisht edhe shumë fitues të tjerë të çmimeve të ndryshme të kësaj bilete.

Te dyja biletat fituese të çmimit të madh janë shitur në qytetin e Elbasanit, në  pikat e shitjes së Lotarisë Kombëtare:

  • Në Bulevardin kryesor në Elbasan (pranë stadiumit Elbasan Arena)
  • Si dhe në qendër të Elbasanit (pranë gjykatës së rrethit)

Urime fituesve dhe do t’i takojmë shumë shpejt në spektaklin në TV Klan. Të shohim se sa para ata do të arrijnë të kapin dhe të mmarin me vete :).

Ndërkohë argëtohuni dhe luani edhe ju miq, sepse fituesit e rradhës mund të jeni ju  😉 

Na gjeni