LAJME

LUAJ me “TORNADO” dhe EJA bëhu pjesë e spektaklit “FAMILJA” në TV Klan, brenda te Makineria e Parave!

27 / 11 / 2018 - Kthehu tek lajmet

TORNADO” është Bileta Gërvishtëse më e veçantë! E vetmja që të dhuron jo vetëm mundësinë të fitosh në çast çmime të ndryshme në para.
Por edhe mundësinë që fare thjesht duke gërvishtur, të marrësh pjesë në Makinerinë e Parave,  në “FAMILJA” TV Show, në TV Klan, Të Dielave në mbrëmje nga ora 20:05. Dhe aty ju e dini, duhet të jeni sa më të shkathët, të kapni sa më shumë nga paratë që fluturojnë brenda makinerisë dhe ato para bëhen tuajat.

Na gjeni