LAJME

Lotaria Kombëtare vendos në dispozicion numrin e telefonit 0693822975 për pikat e shitjeve dhe çdo klient për çdo kërkesë ose informacion që mund të keni nevojë. Qëndroni të sigurt!

23 / 09 / 2020 - Kthehu tek lajmet

Lotaria Kombëtare vendos në dispozicion numrin e telefonit 0693822975 për pikat e shitjeve dhe çdo klient për çdo kërkesë ose informacion që mund të keni nevojë.
Qëndroni të sigurt!

Na gjeni