LAJME

Lotaria Kombëtare në ndihmë të komunitet dhe njerëzve në nevojë

23 / 01 / 2019 - Kthehu tek lajmet

Jeta jo gjithmonë të fal atë që meriton, por një ndihmë sado e vogël drejtuar atyre që e kerkojnë atë çdo ditë është si një shpresë për të vazhduar përpara pavarësisht vështirësive që përballemi.
Lotaria Kombëtare i erdhi në ndihmë nje pjese të këtij komuniteti duke dhuruar vlerën total prej 627,700 Lekë.
Duke ju uruar të gjithëve një jetë sa më të shëndetshme, ju premtojmë që do jemi serish pranë me ndihma të tjera.

Na gjeni