LAJME

Me këtë biletë gërvishtëse luani, argëtohuni dhe fitoni deri në 1,000,000 Lekë

23 / 10 / 2019 - Kthehu tek lajmet

Me këtë Biletë Gërvishtëse mund të fitoni deri në 1,000,000 Lekë!
DIAMANTET” ofron akoma më shumë argëtim dhe fitime, duke shpërndarë mbi 65 MILION Lekë çmime fituese.
Për më tepër në çdo biletë, nëse në cilindo rresht, në fushën pasi gërvishtet zbulohet simboli “V“ atëherë DYFISHOHET ÇMIMI  që gjendet në atë rresht Loje. Gjithashtu, nëse pasi gërvishtet zbulohet simboli , atëherë FITOHET MENJËHERË 1,000 Lekë.

Na gjeni