LAJME

Bileta gërvishtëse “GOLD” ofron çmimin e madh prej 1,500,000 Lekë dhe shumë çmime të tjera!

25 / 02 / 2020 - Kthehu tek lajmet

Bileta gërvishtëse “GOLD” ofron akoma më shumë argëtim dhe çmime.
Luaj dhe fito çmimin e madh me biletën gërvishtëse “GOLD” prej 1,500,000 Lekë.

2 Lojra dhe 12 Shanse për të fituar shumë çmime! Simbolet fatsjellëse për ju në këtë biletë gërvishtëse janë simboli i , i cili ju ofron mundësinë të fitoni ÇMIMIN përkatës dhe simboli  i  dyfishon ÇMIMIN që ju zbuloni pas keni gërvishtur biletën gërvishtëse “GOLD”.

Na gjeni