LAJME

Fituese në lojën me short “KENO&GALAXY”

26 / 09 / 2019 - Kthehu tek lajmet

Znj. Alketa Qerkezi nga Tirana është fituese në lojën me short “KENO&GALAXY”.
Çmimi i fituar prej saj është 100,000 Lekë(të reja).
Znj.Qekrezi ka luajtur me “KENO&GALAXY”, në dyqanin kryesor të Lotarisë Kombëtare në Tiranë.
Luani, fitoni dhe argëtohuni me produktet e Lotarisë Kombëtare.

Na gjeni