LAJME

Fituese e çmimit të madh me biletën gërvishtëse “Sizzling Hot”

4 / 11 / 2019 - Kthehu tek lajmet

Zonja Vjollca Papa nga Tirana është fituese e çmimit të madh 1,000,000 Lekë (të reja) me biletën gërvishtëse “Sizzling Hot”. Bileta është blerë në pikën e shitjes të Z.Lorenc Hasani në Tiranë. Bileta gërvishtëse “Sizzling Hot” ka dhe shumë çmime të tjera fituese, përfshirë dhe çmime të tjera prej 1,000,000 Lekë (të reja), që akoma presin të fitohen nga lojtarët e tjerë të kësaj bilete gërvishtëse.

Na gjeni