LAJME

Fitues i JACKPOT-it të Madh në lojën me shorte “KENO&GALAXY”

22 / 03 / 2023 - Kthehu tek lajmet

Fitues i Jackpot-it të Madh prej 146,981 Lekë(të reja) në lojën me shorte “Keno&Galaxy”!

Bileta është luajtur në pikën e shitjes të Lotarisë Kombëtare në Tiranë!

Luaj dhe Fito me produktet e Lotarisë Kombëtare!

Na gjeni