LAJME

Fitues me biletën gërvishtëse “Maxi Cash 777”

22 / 03 / 2023 - Kthehu tek lajmet

Z.Andon Llanaj nga Tirana është fitues me biletën gërvishtëse më të Re nga Lotaria Kombëtare, “MAXI CASH 777”!

Çmimi i fituar prej tij është 𝟏𝟎𝟎,𝟎𝟎𝟎 𝐋𝐞𝐤ë(𝐭ë 𝐫𝐞𝐣𝐚)!

Bileta është blerë në pikën e shitjes të Z.Griseld Hasanbelli në Shkodër.

Luaj dhe Fito me produktet e Lotarisë Kombëtare!

Na gjeni