LAJME

Fitues me biletën gërvishtëse “Fito deri në 500,000 Lekë”

23 / 09 / 2019 - Kthehu tek lajmet

Z.Lulzim Gashi  nga Tirana është fitues me biletën gërvishtëse “Fito deri në 500,000 Lekë’’.
Çmimi i fituar prej tij është 50,000 Lekë(të reja)
Bileta është blerë në pikën e shitjes të Znj.Deshira Gashi, Tiranë.
Luani, fitoni dhe argëtohuni me produktet e Lotarisë Kombëtare.

Na gjeni