LAJME

Fitues me biletën gërvishtëse “Fito deri në 500,000 Lekë”

22 / 03 / 2023 - Kthehu tek lajmet

Z.Gentjan Gjoni nga Tirana është fitues me biletën gërvishtëse “Fito deri në 500,000 Lekë”.

Çmimi i fituar prej tij është 50,000 Lekë(të reja)! Bileta është blerë në pikën e shitjes në QTU!

Luaj dhe Fito me produktet e Lotarisë Kombëtare!

Na gjeni