LAJME

Fitues me Biletën Gërvishtëse “Fito deri në 250,000 Lekë”

1 / 07 / 2019 - Kthehu tek lajmet

Z.Idriz Gjonaj nga Tirana është bërë fitues i shumës 250,000 Lekë(të reja) me biletën gërvishtëse “Fito deri në 250,000 Lekë”. Bileta është blerë në pikën e shitjes të Z.Zija Ramushi në Tiranë.
Luani, argëtohuni dhe fitoni me produktet e Lotarisë Kombëtare.

Na gjeni