LAJME

Bileta Gërvishtëse “MILIONER PËR 1 VIT” dhuron një nga çmimet e mëdha!

13 / 03 / 2019 - Kthehu tek lajmet

Një lojtar nga Berati është bërë fitues i shumës 50.000 Lekë (të reja) me Biletën Gërvishtëse “MILIONER PËR 1 VIT”.
Bileta Gërvishtëse u shit në pikën e Arben MilesBerat.
Luani, argëtohuni dhe fitoni me produktet e Lotarisë Kombëtare.

Na gjeni