LAJME

Bileta më e veçantë “Tornado” vazhdon të nxjerrë fitues të shumtë!

14 / 01 / 2019 - Kthehu tek lajmet

Z. Saimir Beloshaj nga Tirana është fitues me biletën gërvishtëse “Tornado”.
Bileta është blerë në dyqanin kryesor te Lotarisë Kombëtare, Tiranë.

Znj. Enkeleda Toci nga Tirana është fituese me biletën gërvishtëse “Tornado”.
Bileta është blerë në një nga pikat e shitjes MPM , Tiranë.

Z.Gazmor Mulellari nga Durresi është fitues me biletën gërvishtëse “Tornado”.
Bileta është blerë në pikën e shitjes së znj.Lindita Dyrmishi , Durres.

Çmimi I fituar nga të 3 lojtarët është pjesëmarrja në TV SHOW “ Familja”.
Luaj dhe bëhu ti fituesi i radhës që futet në makinerinë e parave në Show Familja, TV Klan.

Na gjeni